marți, 28 august 2007

despre lipsa timpului liber

Astazi traim intr-o lume mereu in miscare ,in care nu avem deloc timp sa ne relaxam sa ne bucuram de fiecare moment.Stau si ma intreb oare trece viata pe langa mine?!?La 21 de ani lucrez,invat si fac si practica .ajung seara acasa fac dus si ma culc.Ce e interesant e ca nici nu stiu exact in ce domeniu as vrea sa lucrez.nu ma pot hotari deloc!Ma intalnesc rar,in cate un week-end cu prietenele mele care se plimba si stau degeaba intreaga zi.Nu as putea trai nici asa;dar parca nici acum nu stiu incotro s-o iau.Nu stiu daca eforturile mele au vreo finalizare...As vrea sa fac de toate si totusi nu fac nimic...As vrea sa fiu si jurnalist,si sa-mi deschid o afacere in turism dar parca nici un drum nu e sigur;Ce e clar este ca nu se pot face ambele in acelasi timp,din pacate.A mai fost cineva in situatia asta...?

4 comentarii:

  1. nu esti singurul locuitor din aceasta minunata Romanie care se plange de asa ceva.. asta deja a devenit o problema arhicunoscuta pe plan mondial chiar. stii si tu .. lumea incearca sa obtina cat mai multe rezultate bune in cat mai scurt timp.. doar "timpul costa bani",nu? insa oamenii nu se gandesc si la problemele fiziologice ale organismului fiecaruia.. banu`i baza :)) eu cred ca ar trebui sa le iei pe rand.sa stai intr`o zi si sa iti scrii pe o foaie ceea ce iti place si ce nu din viata ta.faci 2 coloane si incerci sa echilibrezi totul.. e prea mult ceea ce faci tu si in plus mai e si stresul si dezamagirea permanenta ca tu desi faci atatea lucruri inca nu stii ce vrei de la viata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata-i mult prea scurta
    Nu privi in urma
    Viata-i mult prea scurta
    Ca s-o dormi

    1.
    Nu-mi pasa orice-ar spune
    Nu au cum sa ma schimbe!
    Am fost si sus,
    Am fost si jos.
    Si dupa-o zi cu ploaie
    Vine o zi cu soare;
    Traiesc cum vreau
    Sunt norocos!

    Refren:
    Viata-i mult prea scurta
    Nu privi in urma
    Viata-i mult prea scurta
    Ca s-o dormi

    2.
    Ia orice zi cand vine
    Si fa la fel ca mine;
    Am fost si jos
    Am fost si sus.
    Caut ceva in viata
    Sa ma aduca-n fata;
    Traiesc cum vreau
    Spun ce-am de spus!

    uite,astea-s versurile melodiei prea scurta - voltaj.in timp ce iti scriam mesajul mi`a venit in winamp. am uitat sa iti spun ca ORICE pe care-l faci,[cursuri,job,faculta,iesiri in oras etc] chiar daca pe moment nu iti dai seama cat de mult isi lasa amprenta [constructiv] asupra ta,la un moment dat tot vei ajunge sa te bucuri ca le-ai facut fiindca ai dobandit experienta.faze bune,rele..nu conteaza.cert e ca in viitor daca te vei mai lovi de diferite situatii vei sti ce cum sa actionezi ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca si eu ma plang de lucrurile astea,......sau ma plangeam. Nici mie nu-mi erau clare foarte multe chestii care pe parcurs au inceput singure sa-mi intregeasca acele "de ce-uri" interminabile sau "cand?". Cred ca daca avem rabdare si ne gandim mai putin la ce e in jur si mai mult la noi ne dam seama cu adevarat cine suntem....eu am ajuns la concluzia ca inainte nu ma cunosteam indeajuns ca sa imi dau seama exact ce-mi doresc....Fiecare vom afla ce e ptr noi, dar la momentul potrivit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiecare dintre noi ne cautam propriul drum...dar nu mereu e usor de gasit.De multe ori caut cava..si imi fac un scop in viata din asta,doar ca sa imi dau seama ca nimic nu este atat important.La ce folosesc banii..cariera de succes..tot ce credeam ca mi-am dorit mereu cand nu mai ai familie?Cand stii ca esti singur, ca nu te va mai intreba nimeni "cum te simti,daca iti este bine sau rau". nimic nu este mai important in viata decat..viata in sine!

    RăspundețiȘtergere