luni, 2 mai 2011

Metroretarzii, episodul 5. Azi frecătorul de buton

Cum stau eu aşa, aşteptând să se deschidă uşa, mă trezesc deseori cu specia asta de metroretard şi anume frecătorul de buton.

Ştiţi, bănuiesc, cerculeţul ăla care se luminează atunci când nu se deschid uşile automat. Săracul butonel se aprinde DOAR când ajungi în staţie, NICIODATĂ înainte! Ei bine, nu trece zi de la Dumnezeu să nu îmi taie faţa vreun entuziast care se apucă şi freacă butonul ăla nenorocit cu mult înainte ca metroul să ajungă la peron.

Îl pipăie, îl mângâie, îl apasă cu mişcări scurte şi intense fix în mijloc, pentru ca mai apoi să intensifice mişcarea. Frecătorul de buton nu mai are răbdare, simte că explodează şi ăla tot nu se aprinde. Şi iar îl ia la frecat. Mai tare, mai apăsat! Oooh… Aaaahh… S-a aprins!

După ce extazul de o secundă dispare, frecătorul iese aruncând un oftat în aer, profund satisfăcut. Şi azi a frecat butonul, ziua de muncă poate să înceapă.
Până data viitoare, “Atenţie, se închid uşile”!

5 comentarii:

  1. Cu frecătorul de butoane m-am întâlnit și eu la lifturi. La intrarea în lift apasă de zici că are impresia că la fiecare apăsare a lui liftul mai coboară (sau urcă) un centimetru.
    PS. Când o să ajung la București o să mă plimb cu metroul, pare distractiv :D

    RăspundețiȘtergere
  2. poi da, buei...si tu-l hipnotizezi, e vina ta! stai in spatele lui si-i spui(telepatic):apasa-l, apasa-l, apasa-l,apasa-l apasa-l, apasa-l, apasa-l,apasa-l apasa-l, apasa-l, apasa-l,apasa-l apasa-l, apasa-l, apasa-l,apasa-l apasa-l, apasa-l, apasa-l,apasa-l apasa-l, apasa-l, apasa-l,apasa-l apasa-l, apasa-l, apasa-l,apasa-l apasa-l, apasa-l, apasa-l,apasa-l!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ex-silentio- Da, chiar e distractiv! Fiecare cu frecatorul lui de buton :))

    @Capca1-Mai degraba ii spuneam apasssssaaaa.... Asa, precum sarpele din Vechiul Testament :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi eu frec butonu'! Îmi place, îmi dă ceva de făcut cât timp mă plictisesc până ajung în staţie :D

    RăspundețiȘtergere