duminică, 4 iulie 2010

Viața fără vecini "e pustiu"


Dacă ploaia și praful ridicat de șmecherașii care merg cu suta la oră printre blocuri nu au ornat destul de bine unitatea exterioară a AC-ului, nimic nu o face mai bine decât vecinul de deasupra. Pentru că poate și pentru că o zi fără să arunci ceva pe geam e o zi searbădă. E ca mâncarea fără sare și ca sexul fără...eh, știți voi.

7 comentarii:

 1. he,he,he...acuma, ca sa-ti ridic moralul, zi "bogdaproste" ca nu te-ai pomenit cu vreun pampers sau, mai rau, vreun prezervativ(ambele folosite, yeac!)

  RăspundețiȘtergere
 2. ...sau gandeste pozitiv...hranea pasarelele! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Capca1- Hmm, ar fi fost ceva. Daca in cazul asta am injurat in sus, caci am fost de fata cand a aruncat, daca era vreun pampers/prezervativ ma duceam peste el in casa si i-l bagam pe gat.

  Marius- Sau cateii si a nimerit prost. Bine, cred ca nici maidanezii n-ar manca painea aia uscata.

  RăspundețiȘtergere
 4. :))) Doamne Iulia ce dor mi-a fost să intru zilnic pe blogul tău!

  Cred că aş putea scrie un roman întreg la adresa acestor egsturi de nesimţire şi lipsă de educaţie şi civilizaţie, dar...mă las păgubaşă.
  Spun doar că şi eu am păţit asta când am locuit în Adjud şi, după câteva colete sub geam, m-am enervat, le-am pus într-o cutie, le-am împachetat cu fundă şi le-am pus în faţa uşii "destinatarului". După două-trei astfel de colete la uşă şi un afiş pe uşa blocului unde le-am spus că dacă vor mai continua o să le pun şi alte colete mult mai substanţiale, ba poate chiar şi o amendă... s-au învăţat să folosească şi ei ca tot omul găleata de gunoi.

  Oricum...avem legi pe care cei în măsură le ignoră din lipsă de atitudine şi responsabilitate profesională şi civică. Administratorilor le e lene să facă mai multe în plus, iar Primăria Focşani nu are nici o autoritate văd..., iar dacă ar avea...nu o aplică.

  Ce să spun? Încă ne place să măture altul după noi, iar noi să-l plătim...

  RăspundețiȘtergere
 5. @Ramona- Avem mult pana sa devenim si noi civilizati. De-asta ne si merge asa grozav... Mi-a placut ca la inundatii soldatii munceau si localnicii stateau la crasma. Unde mai vezi asa ceva?

  RăspundețiȘtergere
 6. da pe tine cine te-a pus sa-ti instalezi AC sub geamul lui? :)

  RăspundețiȘtergere
 7. @Tudor- Da, stiu, am fost o nesimtita :)

  RăspundețiȘtergere