luni, 29 noiembrie 2010

Calificări utile pe timp de criză

Simţi că oricât ai învăţat şi oricâte CV-uri ai depune nu ai nicio şansă să-ţi găseşti un job? Ai făcut toate cursurile posibile de calculator, limbi străine, gastronomie şi tot nimic? Stai fără de grijă, avem un curs pentru tine, elaborat de cei mai buni profesionişti în domeniu. Şanse garantate pentru obţinerea unui job! În câteva luni ai slujba mult visată, plătită cu mult peste medie. Înscrie-te acum la cursul intensiv de piţipongeală!! Tot ce ai de făcut este să urmezi câţiva paşi esenţiali:

1.Începe prin a-ţi încorda buziţele. Dar atenţie! Nu înainte de a le botoxa corespunzător! Cu cât mai mult intră, cu atât mai bine. A, şi obişnuieşte-te cu vorba asta. Va fi crezul tău de acum încolo!

2.Buun.. Şi acum pasul doi: Decolorează, decolorează! Orice fir de păr trebuie să devină de un blond pui de găină, neapărat cât mai ars. Dacă după decolorări repetate tot nu se arde, încearcă şi cu bricheta!

3.Ce dacă te-a dotat mama natură cu un piept generos? Secretul unei piţipoance de succes este să nu se mulţumească doar cu atât. La fel ca la punctul 1, plusează la maxim. Vorba reclamei, maxim am zis!

4. Mediatizare intensă! Sună la ziar şi spune o prostie. Bagă-te în cadă cu un moşneag bogat. Ai grijă să fie jacuzzi, măcar să nu ştii de unde ies atâtea bule. Sau, şi mai bine, fă un top al iubiţilor tăi. Nici nu mai contează că-s imaginari, fotbalişti să fie!

5.Puţină limbă română, condimentată cu expresii neaoşe! Nu mai spune am doar fund şi sâni, ci am decât fund şi sâni. Niciodată, dar niciodată să nu mai rosteşti corect pluralul substantivelor. Pentru inspiraţie, ia exemplu de la Eba cu celebrul „succesuri”, de la Crin Antonescu mai puţin faimosul “serviciuri” şi de la madam Aura Vasile “bugeturi”.

Odată puşi la punct primii paşi, cariera ta în lumea dură a piţipoancelor din România e ca şi asigurată. Acum nu ai decât să alegi dintre numeroasele posturi aflate pe piaţa muncii, special pentru tine:

asistentă tv, maseuză la un salon cu tematică erotică, “declaratoare” prin ziarele mondene, dansatoare la bară(de aici poţi avansa în juriu la “Dansez pentru tine”), Miss PSD, model cu celulita la purtare, videochatistă(eh, aici mai ai nevoie de ceva accesorii de formă cilindrică), fata de la miezul nopţii, gagică de Ţânţărean şi multe altele.

Acum, spune tu, ce facultate îţi mai oferă aşa o şansă în viaţă? Spune nu studiilor, învăţatului până târziu, cititului şi altor asemenea gesturi nesăbuite şi inutile!

P.S.- Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare! Cine preia ideea şi o transformă într-un business de succes este invitat să mă anunţe!

9 comentarii:

  1. la chestia cu buzitele, sunt tare mult de acord. si, mai ales, la chestia cu botoxul...desi, de cele mai multe ori, pana-ti intra botox in buze, lasi sa intre altceva...ca sa faci bani de botox!
    de fapt, ca "pitizi", cred ca tre' sa ai sarcina capacitiva excesiva...sa poti duce, nene! si, sa fii un piculet surda, sa nu auzi cand iti scrtziie p**a-n gura !

    RăspundețiȘtergere
  2. tot io...
    nu vreau sa te superi c-am folosit vorbele alea, dar cred ca daca proastelor alea li s-ar spune pe fata ca sunt niste proaste care-si vand corpul, nu ar fi multe tinere din ziua de azi care sa-si doreasca sa ajunga asa ceva!
    uita-te la emisiunrs lui Maruta...are numai invitate din astea, niste tute, pe care le face vedete..."are Adelina copil, sau n-are?" iote-te ,bre, grea intrebare! iar raspunsul este de-o importanta existentiala imensa...Maruta, deh !

    RăspundețiȘtergere
  3. @capca1- Dap! Ceea ce subliniaza ce am scris mai sus, piata muncii in domeniul asta este extrem de ofertanta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. uite de-asta nu ma mai uit eu la tv. peste tot vezi numa' personaje "calificate". Mi s-a facut scarba de cate am vazut. Iulia, ai uitat de fundul tunat :))):))))) e un punct in plus la "CV".

    RăspundețiȘtergere
  5. @The dreamer- Uff, cum am putut sa uit... Oricum, lista e deschisa ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pamflet, pamflet, dar cata dreptate ai:|

    RăspundețiȘtergere
  7. Spune lucrurilor pe nume! Tu ai facut-o, intr-o maniera adevarata. :)) Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  8. Perfect de acord. Doar aşa devii celebră în ziua de azi.

    Pentru bărbaţi e mai simplu, faci sau zici o prostie, apari pe youtube, şi de aici în colo succesul e garantat. Le dai tuturor, de-i juleşti.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Delia- Ms!

    @Pavel- Ca in vremurile de demult. Femeile desfac picioarele, barbatii dau cu pumnul. Nu ne-am schimbat prea mult ca rasa.

    RăspundețiȘtergere