marți, 8 februarie 2011

Sport.ro, prietene!!

Nu prea mă mai uit eu la televizor, mai mult butonez decât să vizionez ceva. Ce dracu’ să alegi între „Noră pentru mă-ta”, „Răi da’ stupizi”, “Dan Cacapatos”, “Realitatea isterică” cu a sa „Oră de floc?”, şamd?

Şi ce mă gândesc eu? Hai să văd o coridă. Buuun! Frumos, elegant totul, până se ajunge în momentul sadic al uciderii taurului. Deşi nu sunt o sensibilă, recunosc că m-au trecut ceva fiori. Eu ca eu, da’ să vedeţi prezentatorul, comentatorul sau ce o fi el. Eu îl bănuiesc a fi un băieţaş de ghetou. În momentul în care a venit călăul încornoratului, taurul a reacţionat şi l-a împuns. Şi atunci a venit şi reacţia năucitoare a super-profesionistului de la Sport.ro:

“Ha, ha! Nu mai eşti aşa şmecher acum, prietene?!?”

Şi acum vă pun eu întrebarea: La ce dracu’ să ne mai uităm?

Parcă văd la CNN:

-Yo, my man! Wassup?!? We iz from dă hud!

La Discovery, profu’ de fizică de la Braniac:

-Şi-acum să pârlim beleaua asta de scârmâz chimic, mânca-ţi-aş!

La TVR Cultural, poezie de cartier:

-Dacă te mai iei de mine, mă piş spiritual de tine/ Hai citeşte frăţioare-o carte, s-o ardem cultural mai departe!

7 comentarii:

  1. =)))))))))))))) ce tare e poezia de cartier :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. ca de obicei, hop si io, cu parerea mea( buei, io cred ca am oaresce probleme...hm, ma rog, inca nu dau buna ziua la gaste)
    soro, da' ce zici de emisiunile de skandenberg, in care vine "fachirul din Peris" si se bate cu "radu valahu'" ???!!!
    daca vrei sa vezi evolutia omului, uita-te! e ceva de genul: euglena verde, parameciul, radu valahu', fachiru'din peris, albanezi,maimuta, romani, oameni...
    io, in locul CNA-ului as interzice postul asta, de asa zis sport...nu mai spun de emisiunile in care apar niste tute si se dezbraca...buei, si au niste zambete tembele cand isi dau jos textila de pe ele!!!
    buei nene, cat de tont tre' sa fii sa te uiti la astea ?

    RăspundețiȘtergere
  3. @The dreamer- Da, de-a rasu' plansu'

    @capca1- Aaa, uitasem de tute. Daca nu ma insel, una dintre ele era din Focsani :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare rau poezia =))) am ras copios.
    E simplu daca vrei sa te uiti la tv, clar nu cauta posturi romanesti, pentru ca pierzi timpul. Mai sunt inca cateva posturi bune straine printre care Discovery, National Geographic, Animal Planet. Pentru filme sunt destule nu le mai enumar, dar daca vrei sa vezi o emisiune mai bine te uiti la cele enumerate mai sus, decat la "animalele" prezente in emisiunile romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  5. @mihai- Si la Discovery au inceput sa fie un pic cmerciali, iar aici unde m-am mutat nu prea am multe posturi. Mai multe nici nu mi-as baga, pentru ca nu prea ma mai uit la tv :D Foarte mult imi placea Travel Channel, as fi putut sa ma uit non-stop acolo!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu tin mereu cu taurul . Cred ca a fost cea mai buna replica din viata lui .

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt de acord ca sunt foarte rare emisiunile de calitate la Tv in vremurile astea. Eu de multe ori il deschid si il las sa mearga acolo in surdina pe un program, fara sa il bag prea mult in seama, doar ca sa fie galagie in casa.

    RăspundețiȘtergere