miercuri, 27 iulie 2011

Ce se ascunde în mine?

Umm, am avut o dilemă azi noapte pe la 1, când m-am trezit brusc, traspirată şi şocată de ce-mi poate produce mintea în stare de amorţire. Iată ce-am visat:

O tanti deprimată nu a mai putut suporta singurătatea şi tristeţea care o rodea şi s-a sinucis cât se poate de frumos. A băgat capul în cuptorul de microunde, i-a dat drumul şi a rămas acolo până ce i-a explodat scăfârlia. Asta după nopţi în care visam ba că mi se taie beregata, ba că îmi mor prietenii şi că urmez eu. La trezire mă păştea o întrebare: Dacă bagi un bebe la microunde, explodează?!?

Am I sick or what?

P.S.: Se pare că nu sunt singura. Netul e plin de dubioşi ca mine.

6 comentarii:

 1. Vise de noapte..si eu mai visez cateodata..cate ceva bizar dar cu cat este bizar asa repede uit:)

  RăspundețiȘtergere
 2. nu ştiu, dar putem încerca ! cum facem, fur eu un bebe sau tu ? plus că se nasc o grămadă de noi întrebări: un bebe alb explodează cum faţă de un bebe negru?
  orice experiment tre' repetat, ca să fim cât mai aproape de realitate !!!
  acuma, cine-i mai bolnav, dintre noi doi ?!

  RăspundețiȘtergere
 3. @Te doare mintea- Ei, asta-i bine!

  @capca1- Ce mai, suntem doi sadici :))))

  RăspundețiȘtergere
 4. Fara organe, fara organe ca alea e bani...

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 6. a incercat o 'vaca' in SUA acum vreo cativa ani si iti dai seama ca bebele nu a supravietuit

  RăspundețiȘtergere