sâmbătă, 22 august 2009

Lenea cea de toate zilele

Trebuie sa marturisesc ca la intoarcerea din concediu m-a palit cea mai apriga, contagioasa, periculoasa si neiertatoare boala: Lenea. Mi-e lene sa citesc, mi-e lene sa scriu, mi-e lene sa fac curatenie sau mancare (eh, asta oricum nu o mai fac prea des). Nu exista sentiment mai placut si totodata mai frustrant decat nevoia de a sta degeaba in fata televizorului sau de a lancezi in fata unei cafele la terasa ore in sir. Am incercat multe solutii sa ies din aceasta micuta criza personala. Cafea, energizant, notarea in carnetel a lucrurilor pe care vreau sa le fac, dar nimic nu merge. Parca dorinta primordiala de a STA mi-a acaparat toate simturile si doar serviciul ma mai scoate din starea asta, dar cu greu. Nu stiu cand sau din ce cauza mi-am pierdut entuziasmul, energia. Sunt pur si simplu “chefless”. Daca a mai trecut cineva prin asta si a gasit solutii, astept cu nerabdare sa mi le impartasiti. Nu ma lasati sa ajung grasa si telenovelista, mai am putin si ating nivelul maxim de puturosenie!

7 comentarii:

  1. dupa ce te-ai invaluit de atatea amintiri placute in concediu, te cred j io ca nu ti-o fi prea usor...
    si eu cand plec pe undeva patesc cam la fel : intai de toate, in noaptea de dinainte nu pot dormi nici daca sunt f obosit ; iar la intoarcere imi tb vreo 3-4 zile sa-mi revin...
    cm naspa e sa te ascunzi in filme, nu e un remediu ! serviciul iti va da suficiente motive sa iti revii, bune sunt si iesirile seara pe racoare ori un piq de miscare, un sport ceva !
    eu cel putin asa imi revin, sper sa iti prinda bine si tie ! un prim pas de a iesi din starea asta de "dolce-far-niente" l-ai facut cu postarea asta :))
    uichend placut si racoros !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ma contrazica cineva cand spun : destept a fost ala care a inventat patul ! Si lenes pe deasupra.
    Pune-te pe facut copii, o sa vezi ce distractie o sa fie dupa:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi mai ies din starea de leneveala pt ca merg, DIN NOU, la o nunta! Cat despre facut copii, mai stau putin, e cam devreme, desi mi-s tare dragi!!

    Am si eu o intrebare offtopic: BdV s-a inchis sau doar eu nu mai am acces?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt trei perioade de acest fel in viata noastra.

    Prima e atunci cand mergi la majoratul colegilor. E fain, nu iti pasa de nimic si de nimeni. Te distrezi.

    A doua e atunci cand mergi la nunta prietenilor apropiati. La fel si la botezul copiilor lor.Nu mai e ca la majorat. Desi te distrezi, scoti bani din buzunare si incepi sa te gandesti serios la viata.

    A treia e atunci cand mergi la inmormantarea celor mai apropiati colegi/prieteni. Incepi sa devii pesimist. De s-ar relua ciclul...

    PS : BdV e doar pentru cei invitati. Nu esti doar tu in cauza. Asta il intrebam si eu pe Gabi, de ce ne-a luat placerea de a-l urmari ?

    RăspundețiȘtergere
  5. @danbrasov

    Ti-a zis si de ce a aplicat aceasta restrictie? ( Just asking ;) )

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu. Variante sunt multe. Stii tu vreo una ?

    RăspundețiȘtergere