vineri, 9 octombrie 2009

Ce clipa sa traim, bai?

In toate cartile astea motivationale si la emisiunile Tv cu psihologi ni se spune “Traieste clipa!”. Zilele astea, stand de vorba cu ai mei, mi-a fost dat sa aud tot felul de povesti din tinerete despre petreceri de pomina, cu multa bautura, cantece, bancuri si evident, dansuri. Chiar ieri, taica-miu si-a sarbatorit ziua prin cantec si dans, la 55 de ani. Si atunci am realizat ca parintii mei si prietenii lor sunt, de fapt, mult mai tineri decat mine. Eu nici nu mai tin minte ultima oara cand am dansat din placere o melodie si am petrecut toata noaptea. Poate doar la vreo nunta, ceva. Suntem asaltati de cluburi care fie au muzica house, al carei sunet imi aminteste de zilele in care vecinii isi renovau apartamentul, fie manele, aceasta epopee agramata a unei vieti pline de dusmani, mii de euro si pipite. Timpul meu liber, si-asa putin, il petrec stand de vorba cu prietenii in fata unei cafele. Pai asta e viata? De ce nu avem si noi locuri in care te poti distra, poti canta sau dansa pe masa? Cand eram copil, in vacanta la bunici, abia asteptam vinerea si sambata sa merg sa dansez la discoteca din sat, impreuna cu toti prietenii mei veniti din toate colturile tarii. Acum, ideea de week-end nu ma mai incanta cu nimic, pur si simplu nu am ce face. Si atunci, ce clipa sa traiesc, daca ideea de distractie se rezuma acum la o pastiluta cu apa plata care sa-ti dea forta sa te distrezi pe ritmuri constante de bubuiala?

6 comentarii:

  1. Multi ani tatalui tau si sanatate !( chiar daca am mai avut opinii diferite care s-au transformat in mici certuri).

    Ceea ce ai spus tu am observat si la ai mei. Au o groaza de prieteni care stiu sa se distreze, stiu sa isi traiasca viata mai frumos decat o fac eu.

    Chiar mi-e dor de o distractie cu prieteni multi. Distractie pe stil vechi.Bancuri, muzica normala si discutii provocatoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dan- nicodata nu am stiut nimic de relatiile tatlui meu; poate nici nu am vrut :)) Multumesc oricum pentru urare!

    Eu vreau decat sa merg intr-un loc pe gustul meu in care sa ma simt bine, inconjurata de prieteni, pur si simplu! Pana acum nu am descoperit niciunul in oras.

    RăspundețiȘtergere
  3. legat de "acele locuri din oras"...

    putin in urma mergeam in Full-Moon care avea 2 perioade : pana pe la 11-12 noaptea si dupa 12 pana la 2-3 dimineata cand era partea "hard-fun" cu karaoke, dansuri pe mese si toc tacamul...
    apoi, pt f scurta perioada (dupa inchiderea locatiei de langa Zimbru) am ales Dario (devenit penibil prin manelistii ce se sparg in figuri) iar acum ne simtem bine la "Times" !

    de ce Times ? pentru ca e foarte friendly, nu-s certuri, nu vin pustani de liceu cu fite si musica e f placuta - nu tare si pe gusturi diverse. sunt chiar si seri cu specific din care face parte rock-ul de buna calitate nu cel zgomotos.
    preturile is decente, chelneritele vin ceva mai greu daca nu le stii pe nume :D iar baietii care detin afacerea is bine-cunoscuti la nivel local si foarte de treaba : Liviu Stanica si Adi Paun (fostul fotbalist).

    PS : nu m-am ales cu ceva dupa "reclama" asta. de fapt, eu cred ca o buna locatie si o recomandare sincera apare cand consideri ca o poti face si altuia fara nici un favor. de altfel, daca si-ar face un sait as fi de acord sa afisez un banner pt Times pe blog.
    de aceea mi-am permis sa procedez astfel !

    noi, mai multe decat sigur, vom merge si maine sa vedem meciul Romania-Serbia. Aaa, uitai sa amintesc ceva : mergem acolo intr-o buna masura si pt meciurile de fotbal pt acele canale ce nu intra in grila UPC sau Rds.

    Uichend placut, Iulia !

    RăspundețiȘtergere
  4. @Patrick- Ce-i drept si eu am auzit ca e fain la Times, dar nu am fost decat in timpul zilei. Cat despre chelnerite, toti prietenii mei barbati o stiu pe Nela :))

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) Nela ...
    ce-or vedea la ea nu inteleg
    :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut!
    Daca te intereseaza sa faci schimb de link cu site-ul nostru http://totulgratuit.blogspot.com/ , te rugam sa vizitezi http://totulgratuit.blogspot.com/2009/10/link-exchange.html . O zi buna!

    RăspundețiȘtergere