marți, 8 decembrie 2009

Asta nu e tara mea!

Campania electorala a reusit sa faca ceea ce niciun scandal si niciun lider politic nu ar fi reusit vreodata: sa imparta Romania in doua. Nu mai exista pareri pertinente, opinii argumentate, sau trasaturi umane. Este o tara impartita intre doua umbre ale urii, ura care a invrajbit familii, prieteni si a indreptat romanii impotriva romanilor. Este inadmisibil sa spui ca romanii din diaspora nu ar trebui sa aiba drept de vot, oricare ar fi fost optiunea lor. Probabil ca sumele mari de bani trimise in tara incomodeaza sau mintile luminate care au parasit aceste hotare care nu le-au oferit nimic nu sunt demne de luat in seama. A ne face unii pe altii tampiti, prostanaci, curve, hoti pentru simplul fapt ca avem optiuni diferite este rezultatul acestei campanii murdare care a nascut in sufletul Romaniei avortonul vrajbei care nu tine cont de ratiune. Am ajuns sa ne luptam unii cu altii, sa ne jignim, sa aruncam cu rahat, in timp ce undeva, acolo sus, unii isi impart tara. Unii rad de noi. Unii topaie si altii fac glume nesarate. Asta nu e tara mea! Nu e tara in care vreau sa-mi cresc copiii. Nu e tara in care iti poti exprima deschis optiunea fara sa fii improscat cu vorbe ce miros a hoit. Nu ii lasati sa ne ucida sufletul. Este tot ce ne-a mai ramas.


P.S.- Pentru mine a cazut si varianta cu Grecia, e in faliment!

4 comentarii:

  1. ne trece, Iulia, ai sa vezi ! altfel, daca ii lasam in pace si nu votam, se aleg ei intre ei ! desi n-am votat in turul 2, voi sustine in continuare la alegeri locale, parlamentare si prezidentiale un anumit candidat ! pt ca nu cred ca vrem sa iasa la vot doar "mercenarii" si militantii partidelor sa isi voteze candidatii ! acea "majoritate tacuta" tb sa iasa la vot, asta desi multi nu vor sa o "deranjeze" ! noi mai suportam inca 5 ani, suntem tineri, nu stiu ei cat or mai putea ! sper sa nu ajungem sa scapam de ei doar pe cale biologica ; sa inceapa sa functioneze la noi institutia "DEMISIEI" alaturi de "ASUMAREA RASPUNDERII".
    numai bine, Iulia :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu are legatura cu articolul, voiam sa spun ca noua poza e bună B-).

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi frumos, dar mi-am mai deschis putin culoarea parului, nu mai e de actualitate. Dar cum mie nu imi place sa fac poze, o sa ramana mult si bine...

    RăspundețiȘtergere
  4. Absolut corect! Asta simtim cu totii, fie ca recunoastem sau nu. Pana te gandesti tu sa pleci, grecii vor fi iesiti din criza economica.

    RăspundețiȘtergere