marți, 13 aprilie 2010

Nu am chef azi… Probabil nici maine

Sunt foarte plictisita, foarte lenesa, nu mai am chef sa fac nimic. Nici azi, nici maine, cred ca nici peste doua zile. Cartea inceputa zace uitata pe noptiera, sub un strat fin de praf care se ingroasa vazand cu ochii, contul de Twitter zace si el nefolosit, iar despre mine ce sa mai spun, sunt satula de mine insami. Parca toate zilele imi sunt la fel, sufocate de aceeasi rutina care ma macina, de aceleasi probleme care nu se mai rezolva, de aceleasi frustrari care pentru altii ar putea parea insignifiante. Si colac peste pupaza, tot zilele astea am decis sa ma las de fumat. Nu pot sa zic ca imi lipsesc foarte tare tigarile, dar ma plictisesc foarte tare si caut mereu sa fac ceva cu mainile, pentru ca tigarile erau o solutie buna de a umple timpii morti. Si ca sa inlocuiesc un obicei rau cu altul bun, cred ca o sa mai bifez un punct din planul pentru 2010, si o sa ma apuc de dansuri, poate chiar din aceasta saptamana. Sper sa fiu doar intr-o pasa proasta si sa-mi revin in cateva zile. Asa ca decat sa va plictisesc cu postari triste si patetice, o sa incerc sa-mi revin, bineinteles, fara sa apelez la „prietenele” mele cu tutun.

18 comentarii:

  1. Credeam ca numai imi este lene! Si vremea ma si ajuta din plin: plouaaaaaaa cate putin si aproape intreaga zi :(
    Imi e lene sa mananc,sa ma duc la work,sa fac orice! :( Si starea asta o am de vreo doua zile,trebuie neaparat sa ies din ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. lenea asta vad ca ne programeaza pe toti :)
    dupa ce m-a luat pe mine in vizor si n-am avut chef de nimic o saptamana de la Inviere, am inceput de ieri, sa scriu, cate putin... .
    vad ca urmezi tu, chiar si Vali da semne.
    legat de blogging, am constatat ca nu e bine sa stai prea mult departe deoarece te apuci mai greu de scris.
    am constatat ca in astfel de perioade de pauza si de lene, e mai usor sa tii legatura cu unii pe Twitter...

    succes cu dansurile ; am un amic care se ocupa in Focsani cu aceste cursuri de dans - Nicu Dirilie il cheama si are si la Casa de Cultura ore, se ocupa si de cei mai micuti din scoli si gradinite.

    PS : da-le incolo de tigari, sunt sigur ca ai sa reusesti sa le lasi deoparte.

    eu abia astept sa se incalzeasca, pentru a incepe alergarile cu prietenii pe stadionul din sud.

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi eu mă simt la fel de câteva zile sau...mai bine spus de câteva luni. Şi eu simt doar frustrări, tristeţi, rutină sufocantă, iar peste toate neputinţa de a reacţiona.

    Iulia..., eu cred că această stare este cea care ne ajută să revenim mai altfel, mai plini de idei noi, de rezolvări. Sunt convinsă că va trece ea lenea asta în curând. Frustrările şi unele poate nu, dar într-un final le vii tu de hac, pentru că eşti un om frumos şi puternic!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andreea- Ce ne facem? Parca nu mai trece odata...

    @PatrickDan- Cei care tineau cursuri la Casa de Cultura, si-au schimbat sediul langa centrul Tzontzo, si cred ca acolo o sa merg si eu.

    @Lady Allia- Multumesc pentru incurajari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bine ca vrei sa dansezi,pe mine una dansul ma elibereaza de stres si rutina generala.Cat despre aceasta plictiseala,moleaseala daca o pot numi asa,vorbeam zilele trecute cu Patrick.Si pe mine a pus stapanire.Nici sa alerg nu ma mai simt in stare...dar incerc sa-mi revin scriind teme:|

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu plăcere Iulia şi...aştept să revii cu articolele tale frumoase şi pline de forţă emoţională!

    Te îmbrăţişez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. fata, imi pare rau sa te dezamagesc! nu o sa te laud pentru faptul ca te-ai lasat de fumat,Mark Twain a spus ca lasatul de fumat e cea mai usoara treaba, el a facut-o de vreo 30 de ori...
    stare de lehamite e cumva normala iar cea de lene e absolut fireasca, eu o aplic permanent...sunt la avansati!
    iti recomand sa faci ce fac io...stau pe terasa de acasa, in leagan, imi pun un pahar cu ceva tare , de'un desht, nu mai mult, ma legan usurel si ma uit, ca prostu'mi zic ai din casa, exasperati de lenea mea, la orice...norishorul de pe cer, frunzulita de la mesteacan...gasesti tu...
    daca faci cum fac io ,cred ca-ti da un aer, asa, de intelectual rasat, care-si trage sufletu' inainte de a emana o noua idee.(sufletu'!!!)
    haidi, pa!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  8. E astenia de primavara...si eu is cu lenea-n glanda de ceva timp... :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Midsummer- Buna metoda cu temele ;)

    @capca1- Buei, esti tare haios :)) Numai ca eu n-am terasa... Cat despre lasatul de fumat, e si pentru mine a treia oara cred. Sper sa fie si ultima.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt printe putinii care chiar are chef sa mai faca cate ceva, dar nu prea imi ajung cele 24 de ore. Nu va speriati, starea asta nu va dura mult. Dar, hei, imi zic, poate facem cu schimbul, nu?:)

    RăspundețiȘtergere
  11. @danbrasov- Facem, facem! Eu parca imi mai revin usor, usor.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Tudor- Azi a fost ieri, dar azi e si azi si maine. Te-am bagat in ceata, asa-i?

    RăspundețiȘtergere
  13. Postul tau mi-a amintit de melodia "Grasu XXL & Guess Who - Azi nu".

    RăspundețiȘtergere
  14. file:///D:/$RECYCLE.BIN/S-1-5-21-2070889745-2798093file:///D:/$RECYCLE.BIN/S-1-5-21-2070889745-2798093069-3843526802-1000/$RMI7Z6L.jpg069-3843526802-1000file:///D:/$RECYCLE.BIN/S-1-5-21-2070889745-2798093069-3843526802-1000/$RMI7Z6L.jpg/$RMI7Z6L.jpg

    RăspundețiȘtergere
  15. lenea e cucoana' mare, are mare cautare

    RăspundețiȘtergere