vineri, 30 iulie 2010

Speranţă pentru Daniela


O s-o las pe Daniela să vă spună povestea ei cutremurătoare, cuvintele mele sunt de prisos:

O sa incerc sa va scriu cateva randuri despre mine,care sper cu disperare sa va miste in suflet,pentru a ma putea ajuta,caci numai datorita dumneavoastra mi se mai poate acorda o sansa la viata!

Sunt o tanara de 26 de ani si 8 luni,sunt din Focsani,jud. Vrancea si sunt de meserie asistent de farmacie. Provin dintr-o familie modesta cu parintii muncitori.Am avut o copilarie linistita si sanatoasa,fara sa cred vreodata,ca viata,destinul,luati-o cum vreti va lua o alta intorsura, va deveni crunta tocmai la nasterea fetitei mele, mai exact pe data de 02.02.2010, cand trebuia sa ma bucur ca orice prospata mamica de puiul ei,care viseaza sa il tina la piept, sa il simta si sa se bucure de aceasta minune divina.

Dar din pacate eu nu am putut sa simt acestea, deoarece am fost diagnosticata imediat cu Leucamie Mieloblastica Acuta (LAM5),cu 33% blasti(celule canceroase). Totul a venit ca un traznet asupra mea si a familiei mele. Datorita medicilor minunati de la spitalul Universitar din Bucuresti am reusit sa stau cu fetita mea, pe nume Bianca Maria, 3 zile in spital, dupa care au externat-o, iar eu am ramas pe sectia de Hematologie pentru a incepe tratamentul. De atunci am inceput sa o vad cu portia stand mai mult la spital,dar cu speranta ca ma voi face bine si voi fi langa ea pentru totdeauna. Au reusit din primele 2 sedinte de tratament cu citostatice sa ajung la 1% blasti,adica remisiune,ceea ce se pare ca era minunat, dar din pacate boala a recazut si in prezent sunt 6% blasti, ceea ce inseamna ca singura mea sansa este alotransplantul de maduva pentru a putea supravietui si a ma bucura impreuna cu sotul de fetita noastra care in prezent are 5 luni si 3 saptamani si care este un copil minunat si care incepe deja sa imi simta lipsa. Imi pun des intrebarea daca copilul meu va avea mama, dar nu pot gasi inca acest raspuns. Increderea in Dumnezeu este, dar raspunsul sta la dumneavoastra!

Pentru acest alotransplant de maduva trebuie sa strang suma de 130 000 EURO. Puterile mele si a familiei mele financiare nu imi permit sa strang acesti bani,de aceea apelez la dumneavoastra de la inima la inima sa imi acordati si mie O Sansa la Viata pentru a ma putea bucura de acel inger care imi da putere sa lupt! Contul in care puteti pune banii este deschis la Sucursala BRD si este: RO84BRDE400SV01292294000

P.S. -Am scris şi ieri pt. ziar, dar din păcate n-a apărut. Fac cu ocazia asta un apel la blogosferă, mai ales la vrânceni, s-o ajutăm cât putem!

UPDATE- După cum se vede, avem şi banner, datorită lui Grim Cris

7 comentarii:

  1. e momentul sa luam ATITUDINE si sa ne dovedim coeziunea si forta grupului din blogosfera vranceana, atat de des invocate ! cred ca putem da o mana de ajutor, in acest sens !

    RăspundețiȘtergere
  2. @PatrickDan- Eu daca reusesc sa strang cat de cat ceva bani, as da cu mare placere, asa somera cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci, cine face bannerul?
    Iulia deja e una dintre zane vad...

    Am pus si eu pe blog

    BTW, pentru incurajari îi puteţi scrie pe adresa de e-mail dana_mary83@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dan- PatrickDan a spus ca va vb el cu GrimCris. Multumesc pentru sprijin. Deja am primit semnale de donatii!

    RăspundețiȘtergere
  5. off saraca femeie...
    Sper din suflet sa stranga banutii cat mai repede cu putinta! :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai ai ceva vesti despre daniela?

    RăspundețiȘtergere
  7. @Alin- Nu reusesc deloc sa o contactez, o sa mai incerc!

    RăspundețiȘtergere