miercuri, 20 iulie 2011

Metroretarzii, episodul 6. Azi cârtiţa de metrou

Dacă până acum am analizat doar specii care, indiferent de anotimp, se comportă la fel, astăzi vom trata comportamentul unui animal sezonier şi anume: cârtiţa de metrou. Nu trebuie să o cauţi mult, o remarci imediat după ochelarii de soare care se odihnesc pe nasu-i ascuţit.

Cârtiţa de metrou are o pasiune deosebită pentru întuneric, purtându-şi accesoriul definitoriu atât dimineaţa, în miezul zilei, cât şi seara. De cele mai multe ori, aceasta nu îşi schimbă comportamentul nici la restaurant şi nici dacă se întâlneşte cu prietenii.

Şi ce poate fi mai delicat decât o persoană care îţi vorbeşte cu ochelarii pe nas într-un spaţiu închis?!? Nu face decât să calce aprig pe toate simţămintele umane. Hai să explic cum vine asta.

Cum ar fi dacă ţi s-ar da papucii de către o cârtiţă de metrou? Fără expresie, fără lacrimi, fără pleoape tremurânde. Doar pa! Dureros, nu? Mai ales că gura unui om e, de cele mai multe ori, înşelătoare. Tot ochii surprind esenţa lui.

Tocmai ăsta-i scopul cârtiţei de metrou, distanţarea de restul speciilor prin răceală, atitudine nepăsătoare, “jemanfişism”.

Date biologice care ţin de regn:

-specia îşi face apariţia la începutul lunii mai, odată cu primele cireşe
-cârtiţa se adaptează foarte greu la anotimpul rece, purtându-şi prelungirile negre ale personalităţii până târziu în toamnă
-hrana preferată e berea, asezonată cu mici de Kaufland şi covrigi cu susan
-cârtiţele se împerechează doar pe întuneric, în linişte

Atât pentru astăzi. Până data viitoare, “Atenţie, se închid uşile!”

11 comentarii:

  1. Poate că omul e sensibil la ultraviolete din cauza unei afecțiuni a ochilor și n-are tocul sau săculețul pentru ochelari la el :-P

    RăspundețiȘtergere
  2. si-acuma, io ce mai fac cu ochelarii mei ?! si cu lantisorul de aur scos pe dinafara ? si cu ghiulul de pe desht, ori cu unghia de la degetu' mic lasata lunga, cat sa pun mustar peste mici ...crezi ca usor-mi-este, dupa ce am investit atat ?!
    buei, mai vino si pe la mine pe blog! ca n-ai mai fost de numai tin minte de cand ! si io te-am laudat, asa sa stii !

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cristian- Poate, poate :)

    @capca1- Bre, io vin la tine mai mereu, cel putin in ultima perioada, doar ca nu sunt prea vorbareata ca sa zic asa :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @iulia: speranța moare ultima, n-ai învățat nimic de la țiganii ăia? :-)

    @căpcă1: le vinzi pe okazii la secțiunea „vintage” :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Singurul avantaj al ochelarilor de soare e ca poti sa fixezi oameni cu privirea fara ca ei sa-si dea saeama (a se intelege gagici cu fuste scurte si/sau decolteuri adanci :D). La mine nu se aplica, pentru ca fara ochelarii de vedere nu vad la mai mult de un metru in fata (nu cat sa ma bucur de peisj), dar in teorie avantajul ramane. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu sunt și din ăia care poartă ochelari cu jaluzele? Nu știu exact cum se numesc, îs ochelarii ăia cu gratii orizontale. Ce-mi "plac" mie ochelarii ăia ... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ... e o "persoană"? ... și "vorbește"? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Mihai- Eh, asta o stim, dar sincer acum, la metrou s-o mai vedea ceva, orice??

    @ex-silentio- Aia sunt geniali, nu vezi nimic nici la lumina, dar la intuneric...

    @iulia- Se spune despre cartitele de metrou ca ar fi oameni, dar nu i-a auzit nimeni vorbind :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Vreau să-i mulțumesc foarte mult DR Dawn acuna pentru munca minunată pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să-mi salvez căsnicia, soțul meu a cerut divorțul din cauza micii neînțelegeri în care am avut-o În ultimele luni, nu mi-am dorit niciodată asta. pentru că îmi iubesc atât de mult soțul și toată investiția noastră a fost o asociere în comun și nu vreau să fiu departe de familia mea și de cei doi copii drăguți ai mei. Prietena mea mi-a povestit despre DR DAWN ACUNA și despre cum a ajutat-o ​​cu problemele ei conjugale, așa că a trebuit să-l contactez pentru că vreau să-l opresc pe soțul meu să-și completeze scrisoarea de divorț și vreau să-mi țin familia unită și, după ce am contactat-o. , mi s-a spus ce sa fac si cand urma sa incep sa vad rezultatul, am facut cum mi-a spus DR DAWN ACUNA si dupa cateva zile m-a sunat sotul meu si a inceput sa-si ceara scuze si totul a fost un vis pentru mine si traim cu totii. din nou fericiți împreună datorită DR DAWN ACUNA. Contactați-o astăzi ajutor prin.
    *Dacă vrei liniște în casa ta.
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
    *Dacă vrei o căsnicie frumoasă.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    *Dacă vrei o vrajă de noroc.
    *Dacă doriți să vă îndepliniți dorințele.
    Si etc,
    Scrie-i Whatsapp: {+2348032246310}
    E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

    RăspundețiȘtergere
  10. Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere