miercuri, 27 mai 2009

Viitor in culori “calde”

Sunt zile in care ma sperii de mine insami. Sunt ore in care gandurile mele ma ingrozesc. In primul rand, mi-e sila. Mi-e sila de tara asta si de unii dintre oamenii care o populeaza si care ii decid destinele. Mi-e sila de mine pentru ca nu pot face nimic sa schimb asta. Ma urasc deseori cand ma aflu in impas si nu stiu ce as putea face ca lucrurile sa ia o intorsatura buna pentru mine si cei din jurul meu. Ma simt ca o frunza in vant care se vestejeste pe zi ce trece si e in cadere continua. Ma dezamageste neputinta mea si bataia de joc la care sunt spectator pasiv. Doar gandul ca plozii mei viitori vor creste intr-un mediu in care nu vad decat pupincurism si culorile „calde” ale partidelor si in care daca nu lingi, nu primesti, ma scoate din pepeni. Nu vreau sa mai votez! Cand a iesit persoana cu care am votat, rar ce-i drept, am fost fara exceptie dezamagita. In lumea asta nu conteaza ce imi doresc eu sau ce ar fi bine. Mi-e scarba de toti lingaii astia habarnisti care au ajuns sa ne conduca fara sa aiba niciun merit! Nu mai vorbesc de studii sau competenta in domeniu. Tot ce vad in fata e un viitor colorat in rosu, galben si portocaliu, asemeni unui foc care imi mistuie incet toate sperantele rasarite pana acum.

7 comentarii:

 1. as vrea sa te contrazic dar, ma tem ca n-o pot face ! am crezut ca pot schimba ceva, plecand de la idealuri am ramas cu deziluzii !

  foarte probabil, ma voi lecui si eu dupa Prezidentiale (desi sunt semnale pozitive pe anumite canale de schimbare a actualului locatar de la cotroceni).

  oricum, la noi in VN, subiectul e inchis. nici un partid nu are vointa politica si alternativa (persoana) pt schimbarea Presedintelui Judetului!

  probabil trebuie sa fim egoisti si sa nu ne pese decat de noi si cei dragi noua. atat. sa profitam ori de cate ori avem ocazia. altfel, se vor ridica mereu unul cate unul, toti profitorii, lingaii si smecherasii, dornici de parandarat si afaceri cu banii publici, pe spatele nostru !

  uff, prea pesimist, nu-mi sta in fire. hai, sa zambim si sa speram, poate dispar norii !

  RăspundețiȘtergere
 2. Rosul si galbenul, intr-adevar, te mistuie. Portocaliul, in schimb, te poate calma. :)
  Hope you know when I'm jocking!

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca e sa ma iau strict dupa culori, cred ca o sa aleg partidul verde :))

  RăspundețiȘtergere
 4. pai, daca tot nu putem schimba nimic, hai sa plecam! zic..."ultimul stinge lumina..." vorba cuiva....

  RăspundețiȘtergere
 5. daca plecati imi lasati mie locurile de parcare da? :D

  RăspundețiȘtergere
 6. :))ti l-as da... doar ca, nici masina n-am, daramite loc de parcare...:))

  RăspundețiȘtergere