duminică, 28 februarie 2010

Kum fu la blogmeetuiala

Nu stiu altii cu ce parere au plecat sambata de la Wasserman, dar eu una am fost foarte incantata. In primul rand, nu ma asteptam sa fim atat de multi si nici n-am stiut ca putem fi atat de multi. Asta vine sa demonstreze ca degeaba dai click dupa click si link dupa link, daca nu faci si o intalnire in offline. M-am bucurat sa cunosc oameni care au aceleasi pareri si preocupari ca si mine si m-a incantat peste masura ideea unei platforme comune, dar si cea a unei noi intaniri in viitorul apropiat, la care sper sa fim si mai multi, pentru ca se poate! Asa ca astept cu nerabdare intalnirea viitoare intre noi vrancenii, sa punem la cale noul proiect, sa vedem pe ce domenii ne axam si multe alte detalii. In sensul asta, astept propuneri de la fiecare. M-am gandit ca fiecare dintre noi, in afara de opinii, sa scrie despre lucruri la care se pricepe, lucruri care ne pasioneaza, de genul sport, masini, carti, filme, teatru, etc. Mai presus de toate, intalnirea asta m-a convins sa–mi fac un cont de Twitter zilele urmatoare, in ciuda timpului asta care parca nu-mi mai ajunge. Si cum eu sunt un om care daca se apuca de ceva ii e greu sa se lase, sunt convinsa ca si asta imi va mai manca niste ore pe zi. Si cred ca ar fi cazul si sa-mi schimb tema asta babacioasa. Dar hai sa termin cu aberatiile si sa prezint lista celor prezenti, cu speranta ca nu uit pe nimeni. So, here it goes:

Chinezu
Stefan Murgeanu
Vlad Dulea
Claudiu Ciobanu
Valy
Dan si al doilea
Dan, dar nu din Brasov
Grim Cris
Sorin
Dan Stefan
Ioana
Tudor
Cristina
Hotul de butelii

12 comentarii:

  1. Nu esti singura care a plecat incantata,cu siguranta toti am plecat foarte placut impresionati.Deasemeni astept urmatoarea intalnire in offline si am speranta ca impreuna vom da un randament mult mai mare!Ma bucur mult ca te-am intalnit in offline atat pe tine cat si pe restul!:X

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu ma bucur ca m-ati cunoscut =)). ca sa vedeti de ce ma acuza lumea ca ma laud.Lasand gluma, si eu m-am simtit bine alaturi de toti cei prezenti.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Midsummer, Ioana- De acord, deci trebuie neaparat o a doua intalnire, si cat mai repede!

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca i-ai uitat pe unii .. trebuiau sa fie 18 de toti :-?


    anyway, ma bucur ca ti-a placut si ca te-ai hotarat sa-ti schimbi thema :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Grim- Imi cer scuze daca am uitat pe cineva, dar ma revansez data viitoare. Sa vad cand voi avea timp sa schimb tema si sa intru pe Twitter. Inca o data, felicitari pentru initiativa!

    RăspundețiȘtergere
  6. ne-am pornit noi mai greu ; acuma suntem de neoprit :)
    cum facem sa luam clipul de la Vlad Dulea, ca nu merge downlodat ? poate ni-l da si noua, sau il pune pe Iutub ! e superb !

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci nu pot sa cred ca m-ai uitat! Da-mi o lama, ca vena am eu :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Danbrasov- Scuzee!!! Am trecut deja un Dan si am avut impresia ca v-am trecut pe amandoi :)) Hai ca modific acum.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai mai ca eu glumeam. Mi-am dat seama ca ai trecut rapid prin subiect:)

    RăspundețiȘtergere
  10. @PATRICKdan ne-a promis Vlad pe twitter un link de downlaod spre poze, inca mai asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  11. Salutari si la mai bine.
    In cateva zile va voi face o propunere :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Galerie foto: Bloogmeet Focsani, First Edition - http://ow.ly/1ewNx

    RăspundețiȘtergere