duminică, 7 februarie 2010

Laude de gospodina part-time

Dupa cum am mai scris, ador sa gatesc, iar duminica asta n-am mai ratat ocazia. Si cum orele mele de gatit au devenit din ce in ce mai rare in ultima perioada, acum simt nevoia sa ma laud, pur si simplu. Pentru ca dupa mai bine de doua ore de stat la cratita, cred ca merit macar asta sa fac! Asadar, iata mancarica mea de week-end, cotlet de porc la cuptor cu sos salsa personalizat si cu garnitura de ciuperci pleurotus cu usturoi.


P.S.- incercati sa ignorati pata de cafea de pe masa!

14 comentarii:

  1. brusc mi-e foame... problema e ca nu am nimic care sa semene cu ceea ce ai gatit tu... asa ca voi manca uitandu-ma la poza... :))felicitari... arata mai bine decat ceea ce pot face unii "full-time"

    RăspundețiȘtergere
  2. @ramses- Mersi frumos. Daca tot gatesc rar, imi place sa inventez retete :)

    RăspundețiȘtergere
  3. yummy!!! Felicitari, ai facut un sot fericit! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Danbrasov- Si el gateste foarte bine, mai ales fructe de mare. Asta e, suntem gurmanzi amandoi. Sper doar sa nu ne facem cat casa in stilul asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Yummy ! Ce apetisant e. Mie-mi plac ciupercile foarte mult. Chiar azi am mancat ciuperci la gratar. :)
    Recunosc ca tata face mancare mai buna decat mama, si el gateste foarte rar. ;)) Dar stii cum e, barbatii sunt cei mai buni bucatari. :)
    Cat despre mine, ma pricep si eu. Cu toata modestia, admit ca fac mancare buna :"> . Prefer sa prepar cate ceva decat sa fac curat (sa dau cu aspiratorul de ex) ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. @delia- Si eu prefer gatitul curateniei oricand!

    RăspundețiȘtergere
  7. Şi mâncarea de zi cu zi care e ?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Star- In general iaurt, legume, cereale si mancaruri care se gatesc usor, iar pentru mese consistente merg la mama sau la parintii sotului(ei gatesc amandoi). Ajung in maxim zece minute, mananc mai repede decat la restaurant :)

    @Marius- Stiu, stiu :)

    RăspundețiȘtergere
  9. tocmai ce-am vazut la zuzu nistye ciuperci la cuptor, acum am dat si de cotlet la tine, mai bine inchid calculatorul ca mi se face foame :)

    RăspundețiȘtergere
  10. sorry iulia, dar nu pot!pur si simplu pata aia de cafea ma streseaza...
    altfel, imi place sa vad ca mai exista fete care nu dau ochii peste cap atunci cand e vorba despre mancare, ca mironositele.nu de alta, dar mai toate nu papa carnitza de porc , deoarece cauzeaza la talie.
    bine, nu-s nici adeptul celor care, barbati fiind , isi fac titlu de glorie din faptul ca mananca ca disperatii si la fel de dizgartios...
    dar totusi, pata de cafea???!!!!
    PS unde-i pata aia, dom'ne, ca n-o vaz, sari-mi-ar ochii???!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. @capca- Mie una imi place mult sa mananc, cred ca de-asta si gatesc :)) Si nu imi plac salatele, rar mi se face pofta. Iar daca nu are un sos, ceva, degeaba! Prefer sa mananc mai putin, dar sa-mi placa.
    P.S- Pata e in dreapta sus :D

    RăspundețiȘtergere