miercuri, 30 iunie 2010

N-am murit, doar m-am măritat


Zilele trecute soarta a făcut să mă întâlnesc cu o colegă de liceu pe care n-o mai văzusem de muulţi ani şi am aflat că stă şi ea în Focşani. Am întrebat-o dacă mai putem bea câte un suc din când în când şi a venit şi răspunsul: “Păi, na’, am auzit că te-ai măritat... N-am mai încercat să te sun”. Ceee??? Frate, să mă ierte Dumnezeu, da’ n-am făcut vreo boală incurabilă, n-am rămas fără o mână şi ambele picioare, n-am malarie sau Ebola. Doar m-am căsătorit!

Da, nu te mai mira! Tocmai eu, aia care nu credeam că aş face aşa o “prostie” până la minim 30 de ani. Tot eu, aia care cu o lună înainte să zică da spuneam că niciodată n-am să accept. Cu ce mă ajută o hârtie? Nici nu m-am visat mireasă când eram mică, nici n-am vrut petrecere mare care din păcate a fost uriaşă. Ba mai mult, vă sfătuiesc pe toate cele care vreţi să faceţi pasul ăsta să vă înarmaţi cu multă răbdare şi nervi de oţel. Cu atâta organizare, parcă se duce naibii tot farmecul... Şi ce poate fi mai frumos decât să ţi se spună “Doamnă” când tu n-ai trecut de faza cluburilor?

Până la urmă e o chestiune de alegere, un lucru care se întâmplă dacă îl simţi, nu dacă îl aştepţi sau te rogi de fraier să-ţi îndese şaiba pe deget ca să fii o “lady”. Nu ştiu de ce, dar simplu cuvânt “lady” mă face să mă gândesc la o căţea. Şi da, puteţi suna, încă mai pot să dansez, să beau, să respir şi alte lucruri de genul ăsta.

20 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca mai poti sa bei, sa dansezi, sa respiri, numai ca de acum tre s-o faci alaturi de altcineva;)
    Casa de piatra.Ceteste asta, sa fii informata;) http://www.hotnews.ro/stiri-7506186-exista-fericire-casnicie-despre-unele-mituri-ale-mariajului.htm

    RăspundețiȘtergere
  3. @gabriela- Fain articol. Mi-a placut ideea ca sotia trebuie sa fie mai desteapta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am facut friptura din "cocos"-ul casei. La mine in familie nu e nimeni "cocos" si credeti-ma ca nu e usor. Eu sunt leu, ea este taur ...
    Fiecare este liber sa iasa in oras cu prietenii / prietenele, dar sa-i spuna si celuilalt. Problema nu este increderea reciproca, ci timpul.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Tudor- Nu stiu de ce are lumea o perceptie gresita despre casnicie, de parca ar fi vreo cusca, ceva, cand lucrurile stau la fel ca inainte. Noi de exemplu, ne vedem chiar mai rar :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa cum imi zicea un bun prieten ... casatoria e ca un cerificat de garantie a calitatii :)), omul are verigheta, deci a trecut deja testul o data.

    RăspundețiȘtergere
  7. he,he,he...bun venit in randul celor "legati de glie", desi, in orice casa, sa stii, canta cocosul...numai ce vrea gaina! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. @căpcă1

    Un fel de play-back, ca sa zic asa

    RăspundețiȘtergere
  9. La fel de bine putem spune ca barbatul e capul si femeia gatul. Nu stiu de unde vine perceptia asta ca omul insurat e bun de aruncat.Asa am patit si eu cu unii prieteni. Poate(desi nu sunt sigur) ca as fi inteles daca tipa era de fapt un barbat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar e culmea. Fosta ta colega cred ca daca te casatoresti inseamna ca esti legata de casnicie? Mai ales in timpurile acestea... lol:))
    Punct ochit, punct lovit cu titlul postului si apropo Casa de Piatra, nu stiam ca esti casatorita:D

    RăspundețiȘtergere
  11. @capca1- Eh, hai ca nu e nici asa! E mai mult un duet

    @Danbrasov- Macar nu sunt singura patita. Las' ca le vine si lor randul :D

    @Midsummer- Sunt casatorita de aproape doi ani(chiar, ce-a trecut timpul...), dar mersi oricum!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Marius- Eu nu am zis-o cu intentii rele. Chiar stiu cativa oamenii cu catei pe nume "Lady".

    RăspundețiȘtergere
  13. @Bogdan- Cam tarziu, dar mersi! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte mult respect din partea prietenei tale :-s A sunat destul de ciudat motivul ptr care nu te-a sunat. hahaha

    RăspundețiȘtergere
  15. @Ioana- Nici nu cred ca o sa ma sune de acum incolo :))

    RăspundețiȘtergere
  16. fii fericita, unele nici cu iubit n.au voie sa faca asta...dapoi maritate!

    RăspundețiȘtergere
  17. @Grapefruits- Pai astea nu sunt femei, sunt sclave!

    RăspundețiȘtergere