luni, 23 august 2010

O mână de bloggeri cu planuri mari

Tot puhoiul de cinci bloggeri de aseară a decis ca întâlnirea de ieri să nu se mai numească pompos blogmeet, ci doar ieşeală. Eu una propun numele ăsta pentru eventualele întâlniri cu acelaşi număr covârşitor de participanţi. Cu toate că am fost în grup restrâns, mă bucur că am mai putut sta la un suc, o bere, să ne cunoaştem şi mai bine decât am făcut-o data trecută.

L-am cunoscut cu ocazia asta pe Shmen la pachet cu pasiunea sa pentru motociclete şi am descoperit un om extrem de sociabil, foarte vorbăreţ şi deschis la noi proiecte şi întâlniri. PatrickDan a venit şi el cu gânduri măreţe pe care le-am dezbătut împreună, alături de Ioana care ne-a bucurat pentru câteva minute cu prezenţa. Şi acum, surpriza! Vă las pe voi să ghiciţi cine a fost al cincilea misterios personaj care şi-a făcut apariţia în mod neaşteptat la Wassermann.

Cu ce am rămas de la ieşeală? Cu discuţii plăcute despre blogging, dar şi despre noi în general, cu dorinţa de a organiza ceva în toamnă la Soveja şi cu gândul de a pune la cale o campanie de salvare a unui obiectiv turistic vrâncean. Aşa că vin cu o mare rugăminte către toată blogosfera vrânceană. Hai să stabilim locul pe care îl iubim cel mai mult în judeţ şi asupra căruia am vrea să atragem cel puţin atenţia autorităţilor locale.

P.S.-Nu pot să nu mă întreb, în urma acestei întâlniri, dacă am fi într-adevăr capabili să punem ceva frumos la punct în toamnă şi mai ales dacă putem să decidem în timp util dacă într-adevăr putem participa la o întâlnire.

15 comentarii:

  1. Mie chiar mi-a placut, daca eram mai multi poate era si mai bine, dar a fost chiar bine.Mi-a facut mare placere sa te cunosc.PS: Fumezi prea mult :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. hi-hi, misteriosul personaj, cine-o fii :))
    ai sintetizat bine discutia noastra dar, sa nu uitam, Iulia, si de discutia avuta in jurul sprijinirii cazului Danielei...

    2. io, cu mana pe inima zic, ca m-am simtit excelent si, intr-un fel, aceasta Ieseala a prilejuit ecsistenta unei singure "bisericute", ca tot amintea despre dezideratul asta, intr-un ultim articol, colega noastra Vali, plecata in Italia desigur :D

    3. cat despre colegii nostrii care au lipsit, le spun doar atat : haideti sa trecem mai usor peste lipsa organizatorului intalnirii (macar Vali si-a anuntat plecarea) si, sa intelegem, ca nu ne trebuie cine stie ce organizare pt a ne intalni si a ne defini obiectivele comune.
    Vali are un merit pt ca ne-a strans, a facut tot ce era necesar, a scris fata chiar 2 postari. doar trebuia sa retinem data-ora-locatia din articol. mai ales, ca majoritatea dintre noi care ne-am declarat interesati in a participa, l-am citit si chiar am comentat !
    bine, a mai facut ea ceva, da nu va zic ca sa va ofticati :P

    PS : nu vreau sa para neaparat un repros, e un punct de vedere sincer. am impresia ca ne organizam prea mult, pt a iesi la un cico si a socializa...

    o saptamana reusita tuturor prietenilor din blogosfera VN, zambete multe si soare :)
    sau racoare, in functie de ce preferati :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine a fost pana la urma misteriosul personaj ? Capca1 , Lady Allia, Grim? Hm? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. imi pare rau ca nu am putut ajunge la intalnire,dar am fost in inspectie la soveja. am inspectat muntii,zmeurisul,padurile,traseele montane,aerul curat,drumurile forestiere,pajistile intinse,aerul curat,cerul senin,apele paraurilor si soarele caldutz. toate sunt la locul lor si ne asteapta.cand mergem? vineri?? sambata?? hai la Sovejaaa!!! Adrian Mangu

    RăspundețiȘtergere
  6. @Shmen- Si mie mi-a facut placere!

    @Patrick- Normal ca n-am uitat de cazul Danielei, dat atat timp cat ea nu poate fi contactata, nu stiu ce as mai putea face in momentul asta.

    @danbrasov- Eee, mai asteapta putin. Poate iti va spune chiar persoana respectiva :))

    @Adrian- Eu as merge saptamanal,dar in perioada asta sunt cu mutatul si nu prea am timp de mers pana acolo. Dar cand se va putea, o vom face, desigur!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum mai a lipsit tocmai DanBrasov? :)) Nu pot sa cred. :))

    Oricum continuati sa iesiti chiar daca in formula redusa... importanta e calitatea oamenilor, nu numarul lor. ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Bogdan Epureanu- A fost ocupat si el, na' se mai intampla. Oricum, a fost o intalnire placuta, mai mult ca intre prieteni, nu neaparat bloggeri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi cer scuze pentru ca nu am reusit sa ajung. Am pus capul in perna la 10.00 si m-am trezit abia dupa miezul noptii. Oboseala acumulata in ultima perioada si-a luat tributul.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Tudor- Te inteleg, asa patesc si eu daca sunt foarte obosita. Ma culc dupa-amiaza si ma trezesc a doua zi :))

    RăspundețiȘtergere
  11. va felicit pentru ieseala voastra. marsez pe ideea lui patrickdan, ne organizam un pic prea mult pentru o bere si un cico...
    cam indraznet proiectul cu iesitul la munte, nu cred ca or sa vina foarte multi!
    acuma, ceea ce o sa spun, o sa va intrige cumva, deci, anticipat, va cer scuze:
    vad ca, cativa ditre noi cred intr-o planificare atenta a ceea ce se va discuta la blogmeet, liste, listute si altele.
    io, care am idei putine si fixe, cred in spontaneitate...va garantez ca un blogmeet unde sa fie gabriela, iulia,mirolara, lady allia,patrickdan, gabriel chelaru,dan brasov, plus ceilalti,pe care, daca nu i-am pomenit, nu inseamna ca nu-i respect , ar garanta calitatea discutiilor.
    mai cred intr-o intalnire, undeva, la o pizza, la o inghetata(am o datorie fata de mirolara!) sau la o bere, am avea si cadrul si motivul unor discutii extrem de libere, dar si cu mult mesaj...parerea mea.
    oricum, mi-ar face mare placere sa va cunosc personal, desi,vorba lui blaga "eu nu strivesc corola de minuni a lumii..."...relatia de relativa prietenie dintre noi se datoreaza si faptului ca, de cele mai multe ori, nu ne cunoastem personal! ca, altfel, la cat de urat is, nush cine-ar vrea sa mai stea cu mine! :))

    RăspundețiȘtergere
  12. @capca1- Si eu abia astept sa ne vedem si data viitoare, mai ales ca pe tine, pe Gabriel si Ramona, nu va cunosc personal.

    RăspundețiȘtergere
  13. Total de acord cu capca1, mai putin la partea cu calitatea ridicata a discutiei datorita mie (don't expect for miracles!). Nici eu nu cred ca mersul la munte va fi agreat de multa lume (eu, unul, nu-mi permit sa dau un intreg week-end unei asemenea intalniri), ci doresc o intalnire spontana, in oras. Comoda, relaxanta si plina de vorbe.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Gabriel- Buun, deci e clar. Si data viitoare ne puturosim la o bere, ceva :))

    RăspundețiȘtergere