marți, 26 octombrie 2010

Impresii de weekend. Ţăranca a ajuns şi la blogmeet!

Weekendul ăsta a fost unul plin de evenimente. După cum am scris mai jos, mi-am luat inima în dinţi, paharul de must cu mine şi m-am prezentat la Festival cu caşcavalul dulce de la bunica, cel mai fin şi mai gustos aliment. Lăsând la o parte faptul că de vândut nu prea am vândut eu, tre’ să spun că am fost un fel de maimuţă. Maimuţa de poze, ştiţi voi, cum era odată pe litoral. Toţi copiii veneau să facă poză cu mine în costum popular. Două babe aproape că m-au luat pe sus de emoţie că o sovejancă a lor le reprezintă la târg. Eh, poveşti…

Dar cel mai tare mi-a plăcut la blogmeet, deşi din motive personale nu am putut să ajung la timp şi am pierdut partea în care s-a băut vin. Am avut noroc cu glumele lui căpcăunu’, care ne-a înveselit teribil şi ne-a făcut să mai stăm vreo două ore la taclale. Mai are rost să spun cât m-am amuzat cu poveştile lui? Asta deja cred că o ştiu toţi cei care îl cunosc, şi anume că e un tip cu care nu te poţi plictisi niciodată.
Pe Lady Allia n-am apucat să o cunosc foarte bine, dar vă pot spune că are o minune de fetiţă şi că abia aştept să ne revedem şi să stăm mai mult de vorbă. La fel de rău îmi pare că nici cu Adi n-am reuşit să leg vreo vorbă, mai ales având în vedere că îi admir foarte tare scrierile.În schimb, am pălăvrăgit vrute şi nevrute cu Tudor şi soţia lui, de la centrale termice, la plimbări şi multe altele, la fel şi cu Dan Braşov, PatrickDan şi Mirolara. Şi iarăşi, să vă spun că Grim Cris mă impresionează de fiecare dată şi că sunt sigură că o să fie "the next" Manafu sau Bobby Voicu e redundant. E clar că aşa va fi.

După minunatele ore petrecute în compania colegilor bloggeri, tot ce îmi doresc e o viitoare întâlnire cu miros de vin fiert şi friptură, undeva la munte. Aduc eu caşcavalul!

12 comentarii:

  1. Nice...iar poza e super faina! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum, ne bucuram ca ai reusit sa vii, chiar daca ai pierdut beuta. Ne revansam noi cu niste pahare de vin inchinate special pentru tine

    RăspundețiȘtergere
  3. fata, cu tot respectul , din tot blog roll-ul meu, cel mai mult tin la tine ! nu de alta, dar ai fost prima care ai vazut ce valoare am si m-ai pomenit, cand ai spus tu ca sunt un blogger de urmarit!
    acuma, tocmai fiindca tin la tine, tre' sa-ti spui ca-s, oarecum, nemultumit !
    nu am putut sa cumpar cas de la tine, ceea ce nu-i asa de grav, ca deh, pan' la urma, facui oareshce economie in bugetul perssonal...dar mor ca pitigoiul de ciuda ca n-apucai sa-ti beau tzuica !!!
    ca sa nu-ti mai zic ca inca astept sa ma inviti la o portie de varza cu carne de purcel, iar tu mi-ai promis ca ai sa ma chemi. stiu si vorba aia, desteptu' promite si militianul trage nadeje, dar io-s intangibil...nu de alta, dar vin de Craciun, cu "ne dati, ori nu ne dati ?"

    RăspundețiȘtergere
  4. eu ma bucur ca ai reusit sa ajungi, chiar daca ai avut si misiunea de a fi la stand. intalnirea asta a fost o reusita cred io, mai ales ca, desi eram un piq pesimist, intr-un timp f scurt, am reusit sa ne mobilizam si sa ne strangem destui.

    RăspundețiȘtergere
  5. @bumblebee- Multumesc!

    @Cristian- Dupa cum am scris la final, astept sa recuperam!

    @capca1- Sa stii ca n-a fost vina mea, dar stiu ca asta nu-ti taie pofta! Si na, de Craciun se taie porcu la sat, acolo bunatate!

    @PatrickDan- Si eu m-am mirat ca am ajuns atat de multi. Sincer, nu ma asteptam. Poate data viitoare o facem si mai lata ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau sa-ti spun ca ai dat lovitura imbracandu-te in costumul popular. Macar de imagine, daca nu la capitolul vanzari. Mie mi-a fost oarecum greu sa te recunosc, dar te-au dat de gol ochii superbi ( fapt cu care a fost de acord si nevasta-mea :P ). Ma bucur ca ai putut ajunge.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pacat ca am ratat ocazia de va vedea si poza! Sigur veti fi avut o poza mult mai buna :) Am fost de trei ori in targ pe motive de fotografii, oale si ulcele, kurtos comandat de familie! Sa va zic drept miroseau interesant gratarele cu pastrama si mici si as fi baut un must sau as fi gustat o bucata de branza neaosa, doar ca m-au impiedecat complexele...
    Oricum, parerea mea este ca orasul ar trebui sa aiba odata pe luna un astfel de targ, orientat numai pe vin, fructe, mancare si obiecte traditionale. Va felicit pentru curajul de a ne arata ce trebuie sa facem si sa fim...: curati si fara adaosuri din...plastic!

    Emil Onea

    RăspundețiȘtergere
  8. @Multumesc familiei Brasov pentru aprecieri :)

    @Emil Onea- Nu prea am poze cu mine de la targ, doar trei. In Bucuresti deja se face targ saptamanal de produse traditionale, ar fi mai mult decat binevenita o asemenea initiativa si aici!

    RăspundețiȘtergere
  9. fotografia e faina tare, intr-adevar. referitor la vanzari, cred ca trebuia aplicata formula anticariatului din timisoara. platesti intrarea, daca vrei doar sa te "uiti" (la sovejanca), ai reducere la produse, daca vrei sa cumperi (de la sovejanca). :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Iulia şi eu regret că nu am avut timp să ne cunoaştem să ne povestim una alta şi că deşi te-am căutat şi cu o zi înainte prin târg nu te-am găsit... Mă uitam după caş şi o ţărăncuţă frumoasă, dar ... Ştii ce? Nu e nimic! De întâlnit ne vom mai întâlni. Poate duminică, poate în altă zi şi cu siguranţă vom avea mai mult timp să facem schimb de bună dispoziţie, bucurie şi zâmbet :). Şi da, Augusta este minunea mea cu ochii mari :). Eu mă bucur că măcar am apucat să te întâlnesc şi să îţi văd ochii şi chipul atât de drag :).

    RăspundețiȘtergere
  11. @mirolara- Hmm, tarziu ai venit cu solutia asta :))

    @Lady Allia- Nu m-ai gasit pentru ca te uitai dupa o tarancuta frumoasa :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Vai!!! Pentru asta iei tu bătăiţă domnişorică :D! Eşti frumoasă Iulia! Eşti foarte frumoasă!

    RăspundețiȘtergere