duminică, 22 noiembrie 2009

Cu cine ai votat, mamaie?!?

In postarea asta n-am sa vorbesc despre babele fan Mircea Geoana, ci doar de baba mea, mamaia Tinca. Redau mai jos scurtul dialog:

-Cu cine ai votat mamaie?
-Pai, cu Geoana, mama.
-De ce?!?
-Doar nu era sa votez cu chiorul cel urat sau cu ala cu ochii beleujati(in traducere- foarte deschisi la culoare)! Geoana e cel mai frumos, mamaie!

Si uite asa am ajuns sa votam presedinti din ratiuni estetice. De referendum n-am mai cutezat sa intreb. Dar cred ca atat timp cat nu erau si poze cu parlamentarii, n-am de ce sa-mi fac griji. Dar, bai Geoana, macar o punga de faina sau 10 lei sa-i fi dat si lu’ mamaia, ce naiba? Poate la alegerile urmatoare vor candida soferii lui Moni. Atunci sa vezi framantari pe capul mamaitei mele!

8 comentarii:

  1. in studentie, am fost trimis pa o sectie nu din Constanta ci la tara...
    in timpul procesului electoral, intrase o babuta si saraca era confuza, deh... a votat ea cum a votat si afara se auzea unu care ii zicea : Mamaie ai votat cu trandafirii ? am votat mama, am votat. am pus pe trandafir. la care ala : cum doar pe unu ? nu pe AIA 3 :))
    saraca fusese adusa sa voteze PSD care avea 3 trandafiri si a pus pe PD care atunci avea "DECAT" 1 tradafir, si era albastru, nu portocaliu !

    ce era sa fac, fata de sarmana mamaie... m-am bucurat in sinea mea ca nu i-a iesit aluia planul, chiar daca eu atunci eram pt alt partid UFD (Uniunea Fortelor de Dreapta) :D
    traseist doctrinar, ce sa mai :))

    ozy usora, Iulia, fara evenimente ! stiu ca asta poate nu suna cum v-ati dori dvpdv profesional ! dar, oricum, or sa fie, la cum se prezinta situatia !

    cele bune :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Patrickdan- din punctul meu de vedere cel putin, chiar nu imi doresc evenimente neprevazute. Tare faza cu babuta!! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Intrebare de cultura electorala:Exista viata si dupa alegeri?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lorelei- Normal ca exista. Daca nu in Romanica, in orice alt colt al lumii.

    RăspundețiȘtergere
  5. acum o luna - o luna jumate am intalnit persoane care nu stiau pentru ce se organizeaza iar alegeri, dar votau oricum PDSR-ul...

    RăspundețiȘtergere
  6. @mirolara- Un exemplu graitor sunt babutele de la tara. "Asa mi-au zis mama, sa votez trandahirii, ca o sa-mi mearga bine!". Din pacate, astia, la care se adauga si bunica-mea, reprezinta majoritatea votantilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. pe ce considerent crezi ca a votat bunica-mea?
    :-)))))))
    estetic, desigur!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Zuzu- Au innebunit babutele noastre!

    RăspundețiȘtergere