joi, 26 noiembrie 2009

Se poarta “Anti-Basescu”. De ce nu “Pro Geoana”?

Auzi de noul trend pe la colturi, de la omul de la chiosc fixat pe Realitatea care urla “Dictatorul”, de la babutele care iubesc trandafirii, pana la mai-marile televiziuni de stiri. Si pana la urma, daca cei mai mari smecheri din Romanica, Los Mogulos, spun ca se poarta, inseamna ca intr-adevar se poarta, mai nene. Noua linie de vestimentatie arata astfel: basca iliesciana, privire pierduta si tampa tip Vanghelie si sacou colorat papagalicesc a’ la Mazare. Clasica de acum flexiune a incheieturii, in mare voga printre pitzipoance, trebuie preschimbata in stilul “mana intinsa” al lui Oprisan. Dar, pana la urma, totul tine de atitudine. Pentru a fi cu adevarat “Anti-Basescu”, trebuie sa urli cat te tin plamanii “Raul suprem, imputitule, securistule, betivanule, unde-i flota?”. Totul e clar pana acum. Ce nu inteleg este de ce nu se adopta o atitudine pozitiva “Pro Geoana” sau “Pro Klaus”? Pe primul il vedem, dar nu prea ne spune nimic, iar al doilea lipseste cu desavarsire. Sa nu ma intelegeti gresit, este probabil cea mai nefericita combinatie de candidati in turul doi. Dar macar incercati sa priviti lucrurile pozitiv! Daca pana la urma intra trendul “Pro-Geoana”, va fi liniste, presa nu va mai comenta deloc despre politica, cel putin nu nefavorabil, iar baronii deja au promis ca-l darama pe invizibilul Klaus in cateva luni. Dormiti linistiti. "Pro Geoana" vegheaza.

P.S- Oare cat a castigat moderatorul care i-a taiat discursul portocaliului? Sunteti liberi sa va dati cu presupusul.

3 comentarii:

  1. pentru ca cea mai buna aparare e defensiva! pentru ca anti-campania este la indemana oricui, insa o campanie corecta, coerenta, onesta si decisiva necesita o echipa de imagine valoroasa, imaginativa si cu priza la public

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm...de ce nu pro- Geoana? Pentru ca exista cineva care sta la coltul strazii si te priveste cu atentie doar-doar o sa spui cu cine votezi; pentru ca a spune adevarul despre propriile alegeri costa scump azi.
    Anticampania nu sprijina pe nimeni si nici nu dezvaluie cu cine votezi.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=XAfRbZ_Tz3E - deci pro geoana n-are cum sa fie.. http://www.youtube.com/watch?v=Je8TUKRGq28 - anti-basescu pentru ca e cel mai recent rau..

    RăspundețiȘtergere