sâmbătă, 15 mai 2010

Fie criza cat de mare, urca cocu’ pana-n zare

In dulcele stil al bloggerilor care scriu ce au papat dimineata si de cate ori s-au dus la buda, acus scriu si eu ca am fost la coafor sa ma fac belă, ca dupa-amiaza o sa iau din mot. Da’ fereasca Sfantu’, ca era sa fiu nasica necoafata, daca nu anula cineva o programare. Se imbulzesc doamnele la jumulit, ceva de neimaginat. Coafeza avea programari facute cu o saptamana inainte, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend. Plin, plin… Ce serviciu, ce familie, ce indatoriri casnice, dar mai ales ce criza?!? Cand e vorba de frumusete, nicio limita nu este de netrecut. Grea soarta mai avem noi femeile astea. Si cand te gandesti ca in vremurile copilariei nici nu stiam ce ne asteapta.

Chiar ieri, in timp ce stateam cu staniolul in cap, aratand nu departe de sperietoarea din gradina bunicii, a intrat o tanti cu fetita de mana. Cred ca nu am sa uit prea curand privirea fetitei, ochii care s-au facut cat cepele modificate genetic. Cred ca s-a gandit ca nu va ajunge niciodata precum tanti cea nebuna, cu parul robotizat. Cred ca si-a si jurat ca nu o va face. Si cum privirea de foc a copilei nu ar fi fost de ajuns, in sanctuarul femeilor numit familiar coafor a intrat un barbat!!! Cu greu s-a abtinut sa nu rada in hohote si nici nu s-a straduit prea tare sa-si fereasca privirea de la Iulia sperietoarea. Imi si imaginez ce discutii savuroase a avut cu tovarasii de bere dupa-amiaza…

13 comentarii:

  1. Deci, daca nu pui si niste poze cu ce moaca si freza ti-ai tras, ca sa ne radem si noi, bajetii, n-ai rezolvat nimic. Hai, ca dam o bere, la magazinu' din coltu' blocului! Bine, fie, pentru tine, doua!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Bdv- Parul meu arata la fel, toata corvoada asta e doar asa, ca sa ma mentin :)) Chiar mi-a parut ieri rau ca n-am avut aparat la mine sa ma pozez cu metalul in cap.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Imi si imaginez ce discutii savuroase a avut cu tovarasii de bere dupa-amiaza…" ... sau pe blog! :)))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Iulia mereu ma binedispun post urile tale!
    Deci da,tot nu ne ai aratat look ul tau. Tot roscata ai ramas?

    RăspundețiȘtergere
  5. @danbrasov- Mda, cine stie? Sper ca nu mi-a facut poze.

    @Andreea- Acum am suvite blonde. Dar le am de mai bine de jumatate de an. Chestia e ca mie nu prea imi place sa mi se faca poze :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai ca nenea ala m-am simtit si eu cand am intrat intr-o..frizerie,ca nu-i coafor oricum,de barbati,cautandu-mi tatal si fratele. Si dupa 5 minute de stat acolo,in care am analizat bine situatia uitandu-ma din cand in cand si la un extra dragut blond de la vreo 2 scaune distanta,mi-am dat seama ca in astfel de frizerii sa tot stai,ca ai de unde alege baieti/barbati,dupa gusturi.
    In coafor..pai acolo stiu doar ca miroase groaznic a fixativ. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Andreea- Mirosul de fixativ e parfum... Sa vezi cum pute decolorantul :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Offtopic : LA MULTI ANI!!! Iti doresc sanatate, fiindca e cea mai pretioasa in zilele astea. In rest, tot ce-ti doresti tu! >:D< Sa ai o zi superba!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa-ti traiasca finutul / finuta :)

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani! Te asteptam la tweetmeet:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Laaaa muulllti ani!Desi au trecut deja 6 minutele de ora 00:00

    RăspundețiȘtergere
  12. :))) Trebuia să intru si sa-ti fac o poza, as fi pus linkul pe twitter, ftw...si unde se mai putea. Venau vizitatorii..\:D/

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc tuturor pentru urari. Din pacate, am avut niste probleme de sanatate si nu prea am avut timp de blog si de twitter.

    RăspundețiȘtergere