duminică, 6 septembrie 2009

Mergeti la vot?

Desi n-ar trebui, de ceva vreme ma aflu in cumpana, nu stiu daca sa votez au ba. Am inteles deja ca nu am de ales decat dintre „culorile calde” despre care vorbeam la un moment dat. Din perspectiva mea de necunoscator am trei variante: rosiaticii, hoti deja experimentati, care stiu cat de cat sa se acopere, sa treaca proprietati pe numele membrilor familiei, au acoperire pentru orice gainarie, portocalii care fura mai putin, dar mai „pe fata”, in stilul consacrat de tip Ridzi, si Patriciu, despre care am aflat ca a vandut si ultimele procente detinute la Rompetrol, deci trebuie sa inceapa altceva, pentru care, in mod evident, are nevoie de bani si putere. Dintre astea trei posibilitati, niciuna nu mi se pare convenabila, dar nici in situatia in care suntem astazi nu putem continua. Asa ca, daca aveti vreo alternativa, astept sfaturi! Pana atunci, daca totusi sunteti decisi sa votati, as vrea sa aflu motivele. Aaa, si inca o chestie; singurul lucru care m-ar fi facut sa votez pana si PSD ar fi fost candidatura lui Cristian Diaconescu.

13 comentarii:

  1. Nu merg la vot...nu am incredere in nici un candidat!
    Duminica frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru opinie. Deci te-ai decis sa nu schimbi nimic?

    RăspundețiȘtergere
  3. Treaba asta cu mersul la vot sau nu este simpla,atata timp cat treiesti in aceasta societate trebuie sa ai o opinie mergand la vot ca doar te va afecta si pe tine deciziile care vor fi luate de cel ales mai tarziu.Daca tie nu-ti pasa altuia nui pasa cum vrem sa schimbam ceva doara asa vorbind si atat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru Diaconescu si eu as fi mers cu placere la vot. Ma gandesc ca Oprescu, primarul capitalei, va fi unul dintre preferatii electoratului tanar, in cazul in care acesta va candida independent.

    Pe de alta parte, Patriciu, asa cum este el, ar fi avut un avantaj daca ar fi candidat in locul lui Crin. Este bogat, are mentalitate de invingator, probabil ca are un plus in ceea ce priveste directia in care ar trebui sa mearga Romania.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Bucur- in primul rand, multumesc de vizita! In al doilea rand, astept solutii concrete. Pe cine sa votez sa-mi fie nu bine, ci doar mai bine?
    @dan- adevarul este ca Antonescu si Geoana par ca duc lipsa de perspectiva. Eu una m-am saturat sa aud doar acuzatii la adresa lui Basescu si nici un plan real.

    RăspundețiȘtergere
  6. sincer.. becali peste tot ar fi o chestie.. nu de alta, da' lui i s-ar rupe de banii poporului, n-are nevoie.. ii are deja pe ai lui.. deci la capitolu' furt zic ca ar fi foarte cumpatat.. plus de asta el vrea un singur lucru.. sa fie idolatrizat.. problema lui daca vrea sa fie un fel de iisus pe pamant :-j la urma urmei nu toti vrem asta? ;;) oleaca de lav.. zdrente in politica sunt deja.. PS: nu votez.. is inca tanar deci n-am nimic inteligent de zis :-j de'aia nici nu tin cu steaua..

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu votez din...obisnuinta:D Glumesc. Votez pentru ca acum, de bine de rau pot sa aleg. Am trait vremuri cand n-aveam dreptul asta. Si cred ca o democratie se sustine cu astfel de gesturi. Si mai cred ca ea se instituie greu, dar se poate pierde intr-o clipa. Asa ca...eu votez.

    RăspundețiȘtergere
  8. @vali- pe langa bani, puterea este cea care te absoarbe. Becali nu ar fi in stare sa conduca un stat, parerea mea
    @gabriela- vreau sa merg la vot, sa incerc sa schimb ceva, dar mi-e sa nu fac mai mult rau decat bine

    RăspundețiȘtergere
  9. @vali- hmm, nu prea au fost in stare, ce-i drept! Dar, eu una tot nu i-as acorda votul lui Gigi, sub nicio forma! Macar un presedinte echilibrat din punct de vedere psihic sa avem!

    RăspundețiȘtergere
  10. deci pica si vadim.. :-? si asa toti aia amuzanti s-au dus..

    RăspundețiȘtergere
  11. Cineva spune ca a trait vremuri in care nu avea drept de vot.Gabriela, cu tot respectul, cati ani ai ?

    RăspundețiȘtergere
  12. servus...
    stiu, nu prea avem de unde alege. dar astfel lucrurile vor continua la fel din voturile noastre irosite... asa ca eu voi alege sa votez cu raul cel mai mic. si in orice caz cu altceva, altcineva...
    toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere