luni, 4 ianuarie 2010

Bleah!


Bre, eu nu-mi dau seama de ce unii inca n-au reusit sa iasa din epoca preistorica, in care nu existau servetele nazale sau macar batiste, si isi sufla nasul in mijlocul strazii, cu un entuziasm cu care prea multi au fost inzestrati. Barbati, femei, copii, cum da frigul, cum incepe simfonia in Nas major. Strazile sunt pline de neprietenoasele mucozitati, care zac pleostite printre zapada cu noroi. Dar asta nu-i nimic! Cei mai tari baritoni si soprane nu se opresc aici. Pentru un efect devastator asupra spectatorilor cu batista, inainte de eliberarea micutilor verzi, trebuie introdus magnificul sunet al horcaielii, cu cat mai inalt, cu atat mai impresionant, urmat evident de scuiparea cu aplomb si cu bolta inalta a productiei gelatinoase. Si, bineinteles, iesirea din scena se face discret, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, in icnetele de scarba ale “admiratorilor”. Si cum vremea pare sa se raceasca, va urez tuturor vizionare placuta!

9 comentarii:

  1. a facut-o unul in fata mea la vreo 2 pasi. am ramas blocata. parea un om normal, decent. dar nu era. clar. la anumite obiceiuri, romanul nu renunta generatii la rand.

    RăspundețiȘtergere
  2. @mirolara- Bine ca nu ti-a nimerit pantofii. Data viitoare cand il vezi, sa nu te apropii :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Simfonia in nas major? :)))))))))) Foarte tare asta! Scarbos,intr-adevar.I-am vazut pe unii care,dupa ce isi suflau nasul in plina strada,pe jos, scoteau batista din buzunar pt a-si sterge mana.Smart!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dan- Tare asta cu stersul mainii, ce-i drept n-am vazut-o pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce gretos. Mereu aud sunete ingrozitoare cand e vorba de scuipat ceva:-s

    RăspundețiȘtergere
  6. @22minutes- Mai bine ar scuipa "pe silent" :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut si eu unul aici in centrul Montreal-ului...nu-mi venea sa cred...intr-o prima faza am crezut ca e "de-al meu"...dar nu..era taranoi de pe aici...

    RăspundețiȘtergere
  8. @Marius- Dupa cum am mai spus, nu suntem noi prea grozavi, dar fiecare tara are cocalarii ei, nu s-au stans chiar toti aici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Stiu, stiu...dar macar aici nu a ajuns inca la statutul de "sport national".. :-p

    RăspundețiȘtergere